HKP Başkanı Nurullah Ankut Bıçaklı Kavgadan Gözaltına alındı

HKP Başkanı Nurullah Ankut Bıçaklı Kavgadan Gözaltına alındı

Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaşanan olayda, Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah ANKUT, komşularının metruk bir arazideki budanmış ağaçları toplamasına karşı çıktı. Ankut’un çıkan kavga sırasında bıçakla adam yaraladığı iddia ediliyor. Olay anı bir vatandaş tarafından kaydedildi.

İddiaya göre: Olay, dün saat 11.50 sıralarında Ganimet Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.A., eşi H.A. ve H.A., komşularının bahçesindeki budanmış ağaçları izin alarak toplamak için araziye girdi. Bu sırada, aynı sokakta oturan HKP Genel Başkanı Nurullah ANKUT ve oğlu H.E., yaş ağaçların kesildiğini iddia ederek ağaç toplayanlara tepki gösterdi. Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Nurullah ANKUT, elindeki bıçakla R.A.’yı sırtından ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladığı söyleniyor. Nurullah ANKUT ve oğlu H.E.’nin de yaralı olduğu edinilen bilgiler arasında. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. R.A.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Nurullah ANKUT ve oğlu H.E.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise Nurullah Ankut’un kavga ettiği kişilerin o civarda oturmadığı, AKP üyesi kimseler olup saldırı amaçlı bu eylemi gerçekletirdikleri öne sürüldü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKP Başkanı Nurullah Ankut Bıçaklı Kavgadan Gözaltına alındı