Kocaman Sermayelere Karşı – Serkan Akgöz

featured

Büyük Atsız’ın çok sık kullandığı Goethe’nin bir sözü var: “Ümit en sonra terk olunan şeydir“. 2014 yılında Sabithaber’in temellerini attığımızda, her girişimimizde bu sözü rehber edindik, ümitsizliğe düşmemeye çalıştık.

Sabithaber olarak birkaç kez yeniliğe gittik. Bir dönem Ömer Göksoy‘un ve Gökhan İlhan‘ın özverili çalışmalarıyla bir reform yaşadık. Daha sonrasında çeşitli gailelerle ihmal ettiğimiz Sabithaber‘i, Haziran’ın başlarında tekrar değişikliğe gittik. Yenilenen ve daha da güçlenen bir altyapı ve organize ekibiyle tekrar elele verdik. Bunun meyvesini Temmuz ayının başında aldık. On günde 50bin kişinin ziyaretiyle daha önce ulaşamadığımız bir tiraja ulaştık. Bunu size Daha Büyük Rekorlara başlıklı yazımla bu satırlardan duyurmuştum. Şimdi o bahsettiğim daha büyük rekorlardan birisini kırdık. Son 28 gün içerisinde Türkiye’de en çok tıklanan 3.500 internet sayfası arasına girdik.

Yalnız rekorlarda mı yazacaksın! vb. bir sitemkâr sorunuz olabilir. Haklısınız. Bu köşeyi biraz ihmâl ettim. Bahane ararsak çok… Buna sığınmayacağım. Artık en az 15 günde bir bu köşede yazacağımın sözünü veriyorum. Ve konumuza tekrar dönüyorum.

Evet, şimdi. Kocaman sermayelere, kocaman ekiplere, kocaman binalara sahip… Büyük haber sitelerine karşı sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen özverili bir ekiple yarışıyoruz. Sabithaber’in bu yeni başarısıyla birlikte, ümitsizliği lügatımızdan çıkardık. Güçlüyüz, meydan okuyoruz.

Daha da güçleneceğiz

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kocaman Sermayelere Karşı – Serkan Akgöz