“Radamel Falcao Galatasaray’da”

featured

Radamel Falcao: “Galatasaray’da oynamak kariyerimin bu aşamasında heyecan verici olur.” dedi ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Günlerdir Galatasaray taraftarının alınması için baskı yaptığı Radamel Falcao’nun Galatasaray’da olduğu iddia edildi. Tribündergi’nin yaptığı açıklamada: “Radamel Falcao, Galatasaray‘da kontrat 2+1 yıl. Bonuslar dahil yıllık max €6M. Bonservis yok.  İkinci yılda Millonarios FC’ye bonservissiz gitme hakkı. Uluslararası imaj hakları Jorge Mendes’in Gestifute şirketinde kalacak.” denildi.

İlgili Haber  Falcao Galatasaray İle Prensipte Anlaştı! Falcao Kimdir? Falcao Kariyeri
İlgili Haber  Falcao'nun Eşi Nusr-Et'e Gitti

Transferin Hikayesi:

Nisan ayında Monaco, Falcao ile devam etmeyeceğini Jorge Mendes’e bildirdi. 2017 yılında €13M’luk yıllık ücretini son iki sezonda önce €9M, sonra da €8M’a düşüren Falcao’ya jest olarak bonservisinin verileceği söylendi.

Jorge Mendes’in ilk planı yakın çalıştığı AtleticoMadrid ve Valencia idi. Morata’nın satın alma opsiyonunu kullanan Atletico Madrid, Griezmann’ın ayrılık kararı sonrasında taraftarından tepki göreceği için Falcao’ya kapıları kapattı ve Joao Felix’i aldı.

Rodrigo’yu minimum €60M’a satmayı planlayan Valencia, oyuncu kulüpte kalınca 23 yaşındaki Maxi Gomez’i aldı. Başkan Lim, Falcao operasyonundan çekildi.

Çin’den gelen teklifleri reddeden Falcao’ya Avrupa’da en yüksek teklifi Galatasaray verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Radamel Falcao Galatasaray’da”