Şebnem Bursalı, Istakoz Paylaşımı için Özür Diledi

Şebnem Bursalı, Istakoz Paylaşımı için Özür Diledi

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski gazeteci Şebnem Bursalı’nın Monako’da ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması, büyük bir kamuoyu tepkisine neden oldu. Bursalı, gelen eleştiriler üzerine bir özür mesajı yayınladı.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, tatil için gittiği Monako’da bir restoranda çekilen ıstakoz yeme fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bursalı’nın bu paylaşımı hem parti içinde hem de muhalefet çevresinde yoğun tepki topladı. Bursalı’ya sert tepkilerden birisi de AKP MYK üyesi Mücahit Birinci’den “Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız!” şeklinde gelmişti.

Bursalı, hem halktan hem de siyasi çevrelerden gelen tepkiler üzerine sosyal medya platformu Twitter (X) üzerinden, “Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sayın Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur” sözleriyle özür mahiyetinde bir paylaşımda bulundu.

‘Yazılan hiçbir ücretle alakası yok’

Bursalı, özür paylaşımının devamında Antalya’daki teleferik faciasının unutturulmaya çalışıldığını ve ıstakoz hakkında yapılan fiyat paylaşımlarının asılsız olduğunu iddia etti: “Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!”

250 Gramı 60 euro’luk ıstakoz

Gazeteci İsmail Saymaz tepki toplayan paylaşımla alakalı yaptığı bir paylaşımda, “Şebnem Bursalı’nın Monako Yat Klübü’nde yediği ıstakozun parası (250 gramı 60 Euro) Çeşme ve Bodrum’daki herhangi bir balıkçıdan daha ucuz. Bu bile AK Parti’nin neden kaybettiğini gösteriyor” sözlerini kullandı.

thumbnail
Ne Olmuştu?
AKP’li Şebnem Bursalı’nın Istakoz Paylaşımı Tartışma Yarattı

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şebnem Bursalı, Istakoz Paylaşımı için Özür Diledi