O isim Zafer Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

featured

Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi‘nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayını çarşamba günü FOX TV’de açıklanacağı söylenmişti. Alınan bilgilere göre bu ismin büyük olasılıkla Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz olacağı öğrenildiği. Gürdeniz son olarak Montrö Bildirisi ile ilgili yayınlanan bildiri de imzası olduğu için açılan dava ile gündeme gelmişti.

thumbnail
İlgili Haber
Zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Mansur Yavaş

Mavi Vatan’ın İsim Babası

Akdeniz ve Adalar Denizi’nde; Türkiye ve KKTC’nin haklarının korunması amacıyla denizler bölgesine verilen “Mavi Vatan” kavramının isim babası olarak tanınan Gürdeniz konuyla ilgili yayınlanmış 3 tane de kitabı bulunuyor.

FETÖ Mağduru

FETÖ tarafından TSK’daki vatansever subaylara karşı başlatılan kumpas davalarından tutuklanarak cezaevine yatırılan Gürdeniz. Yaklaşık 3,5 yıl FETÖ’nün düzmece iddialarıyla cezaevinde tutuldu. FETÖ’cü hakimler tarafından 18 yıl hapse çarptırılan Gürdeniz, 2014 yılında mahkemede kullanılan delillerin sahte olduğu anlaşılınca özgürlüğüne tekrar kavuştu.

Mayıs Ayında Zafer Partisi’ne Katılanlar Olacak

Parti kulislerinden alınan bilgilerde Mayıs ayı içerisinde Zafer Partisi’ne toplu katılımların olacağı öğrenildi. Bu isimler arasında Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin de olacağı belirtildi.

thumbnail
İlgili Haber
Mehmet Ali Çelebi ve İsmail Ok Zafer Partisi’ne…

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
O isim Zafer Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı mı olacak?