Adı: Yunus nerede çekildi? Adı: Yunus filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Adı: Yunus nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Adı: Yunus nerede çekildi, Adı: Yunus filmi oyuncuları kimler, Adı: Yunus nerede çekilmiştir, Adı: Yunus filmi konusu ne? İşte Adı: Yunus hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Adı: Yunus filmi oyuncuları

Okan Özbay yönetmenliğinde çekilen Adı: Yunus filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Uçar, Yıldırım Gücük, İrfan Kılıç, Eda Ateş…

Adı: Yunus konusu

Adı: Yunus konusu Asıl adı Uğur Turgut olan Yunus haksız yere hapis yatmaktadır. Bir yanlış anlaşılma sonucu hapse düşen genç adam yaşadıklarının üstüne bir de dediğim dedik başgardiyan Cevdet’le sürtüşme yaşamaya başlar. Cevdet’in amacı dik başlı gördüğü ve diğer mahkumlara umut ışığı veren bu dindar kişiliği bastırmak ve kendince istediği kıvama getirmektir. Ancak Cevdet’ten daha genç olan bir diğer gardiyan Cem ise mahkumlara karşı daha insaflıdır ve Yunus’a sahip çıkar. İki gardiyan arasındaki bu yaklaşım farkı, ikisinin arasında da bir sürtüşme yaşanmasına sebep olur. Cevdet, Cem’e bir ders vermek ister ancak bunun bedelini herkes kendince ağır ödeyecektir…Hulusi Çelik ve Talha Çelik’in senaryosunu üstlendiği yapımın yönetmen ve yapımcılığını ise Okan Özbay üstleniyor. Çekimleri Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleşen filmin başrollerini ise Kemal Uçar, Yıldırım Gücük ve İrfan Kılıç üstleniyor.

Adı: Yunus filmi nerede çekildi?
Adı: Yunus filmi için sözlükte neler dediler?
Adı: Yunus hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
son sahnesinde, yunus’un duâsıyla, cem’in kucağında bebek, “adını ne koydunuz?” sorusuna “adı, yunus” cevabını vermesini beklediğim pek güzel bir film. inşallah öyle olmuştur.

Adı: Yunus nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Adı: Yunus filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adı: Yunus nerede çekildi? Adı: Yunus filminin oyuncuları ve konusu.