Ay Lav Yu Tuu nerede çekildi? Ay Lav Yu Tuu filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Ay Lav Yu Tuu nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Ay Lav Yu Tuu nerede çekildi, Ay Lav Yu Tuu filmi oyuncuları kimler, Ay Lav Yu Tuu nerede çekilmiştir, Ay Lav Yu Tuu filmi konusu ne? İşte Ay Lav Yu Tuu hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Ay Lav Yu Tuu filmi oyuncuları

Sermiyan Midyat yönetmenliğinde çekilen Ay Lav Yu Tuu filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Steve Guttenberg, Natalie Burn…

Ay Lav Yu Tuu konusu

Ay Lav Yu Tuu konusu Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat’ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası "Ay Lav Yu Tuu" filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne’ye gelmesiyle kahkaha dolu olaylarbirbirini izliyor. TAFF imzasıyla gelen filmin zengin oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat, Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Josh Folan, Ayşenil Şamlıoğlu, Kevork Malikyan, Tuna Orhan, Veysi Aslan, Gizem Karaca ve Bora Akkaş yer alıyor.

Ay Lav Yu Tuu filmi nerede çekildi?
Ay Lav Yu Tuu filmi için sözlükte neler dediler?
Ay Lav Yu Tuu hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bir sermiyan midyat filmi.bu işler ciddi emek istediği için yerin dibine sokmak hiç adetim değildir ama hindistan’lı film faciasından sonra milim ilerleme yok.şu filmlere ayrılan bütçeye yazık.özgün senaryo yok , görsel hiç bir numara yok.ver ışığı , bas kayda tekniğini bize yedirmeye devam ediyorlar.

Ay Lav Yu Tuu nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Ay Lav Yu Tuu filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ay Lav Yu Tuu nerede çekildi? Ay Lav Yu Tuu filminin oyuncuları ve konusu.