İkimizin Yerine filmi nerede çekildi? İkimizin Yerine filminin oyuncuları ve konusu.

featured

İkimizin Yerine filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Romantik türünde olan İkimizin Yerine nerede çekildi, İkimizin Yerine filmi oyuncuları kimler, İkimizin Yerine nerede çekilmiştir, İkimizin Yerine filmi konusu ne? İşte İkimizin Yerine hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

İkimizin Yerine filmi oyuncuları

Umur Turagay yönetmenliğinde çekilen İkimizin Yerine filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven…

İkimizin Yerine konusu

İkimizin Yerine konusu Küçük bir kasabada yaşayan ve sürekli kendini tekrarlayan hayatının sırrını çözmeye çalışan Çiçek ailesinin kendisine dayattığı hayatın içinde sıkışıp kalmış genç bir kadındır. Hayata dair çözülmeyen soruları olan genç kadın kasabaya yeni gelen edebiyat öğretmeni Doğan ile karşılaşınca her şey değişir. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de kendini Çiçek’e aşık olmaktan alıkoyamaz. İkili arasında büyük bir aşk başlar. Doğan ve Çiçek farklı hayatlarına rağmen birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırken bir ailenin de kaderini kökünden değiştirecektir…Son dönemin en popüler isimlerinden ve sinema perdesinde ilk kez boy gösterecek olan Serenay Sarıkaya ve sinemaya uzun bir ara vermiş olan Nejat İşler’i başrollerine yerleştiren romantik yapımın yönetmenliğini Umur Turagay üstleniyor. Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı filmin kadrosunda Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Merve Çağıran, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer alıyor.

İkimizin Yerine filmi nerede çekildi?
İkimizin Yerine filmi için sözlükte neler dediler?
İkimizin Yerine hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
küçüktük ilk çıktığında anlam veremezdik sözlerine. daha sonra anladık gurur sandığımızın aslında ümitsizlik olduğunu. hey gidi günler. ne yıllar eski yıllar. ne tarkan eski tarkan.

tarkan’ın terkedilen aptal aşıklar dinlesin diye söylediği muhteşem slow şarkı..

İkimizin Yerine filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren İkimizin Yerine filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İkimizin Yerine filmi nerede çekildi? İkimizin Yerine filminin oyuncuları ve konusu.