Neşeli Günler nerede çekildi? Neşeli Günler filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Neşeli Günler nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Neşeli Günler nerede çekildi, Neşeli Günler filmi oyuncuları kimler, Neşeli Günler nerede çekilmiştir, Neşeli Günler filmi konusu ne? İşte Neşeli Günler hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Neşeli Günler filmi oyuncuları

Orhan Aksoy yönetmenliğinde çekilen Neşeli Günler filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Gökhan Mete, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen…

Neşeli Günler konusu

Neşeli Günler konusu Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkanlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur.Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar?Yeşilçam’ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film.

Neşeli Günler filmi nerede çekildi?
Neşeli Günler filmi için sözlükte neler dediler?
Neşeli Günler hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu filmden unutulmayan repliklerden birini sanırım büyük filmlerden büyük repliklere yazmıştım ama bunu buraya yazmak isterim

iki kardeş seneler sonra kardeşler arası buluşmada pastanede yan masa da oturan ve uğruna kavga ettikleri zilli kahbeyi kalas modeli yeni sevgilisiyle görürler.birbirilerine bakıp kaş göz edip oyun etmeye karar verirler.
hop yürürler masya akbaba gibi tünerler iki tarafa
– merhaba aysu naber?
– nasılsın aysu kız?
– kim bunlar aysu?
– eee şey hm kem küm
– şrrrak (tokat sesi bu)

ahahah diye gülerek dönerler masaya.

seneler sonrasinin editi: mehtabmis kizin adi. oraspi ismi olsun diye zorlamislar desem mehtab isimliler alinacak. o yuzden demeyeyim.

iki kardeş bir kaltak için kavga ederlerken, amca rolündeki şener şen, “ulan ben şimdi” diyerekten kavgayı ayırmaya koşar… lakin ötekinin de yeğeni olduğunu görünce “kardeşin ulan o senin, kardeşin lan, eeee” diye kavgaya son noktayı koyar.

Neşeli Günler nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Neşeli Günler filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Neşeli Günler nerede çekildi? Neşeli Günler filminin oyuncuları ve konusu.