Bitirimler Sosyetede nerede çekildi? Bitirimler Sosyetede filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Bitirimler Sosyetede nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Bitirimler Sosyetede nerede çekildi, Bitirimler Sosyetede filmi oyuncuları kimler, Bitirimler Sosyetede nerede çekilmiştir, Bitirimler Sosyetede filmi konusu ne? İşte Bitirimler Sosyetede hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Bitirimler Sosyetede filmi oyuncuları

Zeki Ökten yönetmenliğinde çekilen Bitirimler Sosyetede filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kadir İnanır, Kartal Tibet, Gülşen Bubikoğlu, Necdet Tosun…

Bitirimler Sosyetede konusu

Bitirimler Sosyetede konusu Kardeş olan Ali ve Veli’nin yolları küçükken ayrılır. Birbirlerini tanımayan kardeşlerden Ali kendisini bir çete üyesi olarak gösterip dolandırıcılık yaparken, Veli hamallık yaparak geçimini sağlar. Ali’nin söylediği yalandan haberdar olan çete, genç adamın peşine düşer. Bu sırada hiç tanımadığı kardeşi Veli ile karşılaşan Ali, kendisini zengin biri olarak göstererek Veli’yi de dolandırır. Oyuna geldiğini anlayan Veli de her yerde Ali’yi aramaya başlar. Bu sırada meydanan gelen bir karışıklık sonucu Ali ve Veli kardeş olduklarını anlar. Yıllar sonra birbirlerini bulan iki kardeş başlarındaki sorunlardan birlikte kurtulmaya çalışır.

Bitirimler Sosyetede filmi nerede çekildi?
Bitirimler Sosyetede filmi için sözlükte neler dediler?
Bitirimler Sosyetede hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
şener şen’in garson rolünde oynadığı film.. şaşırdım açıkcası..

yönetmenliğini zeki ökten’in yaptığı film 1973 yılında çekilmiş olup boğazın o güzel yeşil mavi halini izlemek isteyenler için ideal bir seyirliktir. gülşen bubikoğlu’nun ilk oyunculuk deneyimi olup güçlü kadrosunda kadir inanır, kartal tibet, mürüvvet sim, atıf kaptan, ali şen, necdet tosun ve hatta bir dakikalık yardakçı garson rolüyle şener şen ve de sadece fotoğraflarda görülen hulusi kentmengibi isimler vardır. bitirimlerin bitirim babası şeytan mustafa’nın evdeki fotoğrafının sahnenin neşeli yahut hüzünlü oluşuna göre yüz ifadesinin değişmesi hoş bir ayrıntıdır. filmin en eğlenceli sahneleri nurullah ve nuriye olarak atıf kaptan ve mürüvvet sim’in ağdalı osmanlı türkçesiyle flört edişleridir. filmin en büyük mantık hatası ise ali şen’in film başında zaten evli barklı adam olduğu unutularak dörtlü düğün yapmak uğruna veli’nin annesi ile evlendirilmesidir.
kadir inanır’ın şeytan tüylü dolandırıcı kartal tibet’in saf yürekli ayı gücü hallerinin güzelliği için bile izlenesi bir filimdir. bu ikiliyi karşılıklı izlemek de çabası.

Bitirimler Sosyetede nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Bitirimler Sosyetede filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bitirimler Sosyetede nerede çekildi? Bitirimler Sosyetede filminin oyuncuları ve konusu.