Borusan Sanat’ta Bu Hafta

featured

Borusan Sanat, 2022’ye veda ederken hazırladığı dopdolu programıyla birinden değerli sanatçıları müzikseverler ile buluşturmaya devam ediyor! Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 8 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleşecek konserde onursal konuk şefi Sascha Goetzel yönetiminde başarılı viyolonsel sanatçısı Gautier Capuçon’a eşlik ederken Borusan Müzik Evi, 10 Aralık Cumartesi günü saat 21.00’de 34. Nova Muzak serisi kapsamında Giant Swan’i konuk edecek.

BİFO’nun ortak siparişi olan Auerbach’ın Çello Konçertosu Türkiye’de ilk defa seslendiriliyor

21. yüzyılın viyolonsel elçisi Gautier Capuçon, BİFO’nun konuğu olarak çok sevdiği İstanbul’a geliyor. Borusan İstanbul Filarmoni, Chicago Senfoni, Münih Filarmoni ve Stockholm Kraliyet Filarmoni’nin ortak siparişi ile yazılan ve ilk kez Ocak ayında Münih’te seslendirilen Lera Auerbach’ın “Diary of a Madman” (Bir Delinin Anı Defteri) başlıklı yapıtının Türkiye prömiyeri, 8 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek. Bu heyecan verici akşamda BİFO, onursal konuk şefi Sascha Goetzel yönetiminde müzik tarihinin en çarpıcı örneklerinden biri olan Igor Stravinsky’nin Bahar Ayini yapıtını seslendirecek.

34. Nova Muzak serisinde Giant Swan, Borusan Müzik Evi’ne geliyor

Borusan Müzik Evi ve Kod Müzik işbirliğiyle müzik hayatımıza yeni bir soluk kazandıran Nova Muzak serisi, serüvenine bu yıl da devam ediyor. Son yıllarda yeraltı elektronik müzik/tekno dünyasında canlı performanslarıyla büyük beğeni kazanan Bristol’lü ikili Giant Swan, 34. Nova Muzak serisi kapsamında 10 Aralık saat 21.00’de Cumartesi günü Borusan Müzik Evi sahnesinde yer alacak.

Borusan Sanat’ın sezon boyu düzenlediği tüm konserlerin biletlerine passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ve Passo perakende satış noktalarından erişilebilecek. PDF bilet ve konser özelinde mobil cihazlardan belirlenen karekod gibi dijital bilet seçenekleriyle etkinliklere girilebilecek.

BİFO & GAUTIER CAPUÇON

8 ARALIK 2022 PRŞ 20.00

ZORLU PSM TURKCELL SAHNESİ

BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI

SASCHA GOETZEL şef

GAUTIER CAPUÇON viyolonsel

AYDIN BÜKE ve SERHAN BALİ ile konser öncesi söyleşi
19.00-19.30, Meydan Fuaye / Zorlu PSM

AUERBACH Diary of a Madman*

STRAVINSKY Bahar Ayini

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Borusan Sanat’ta Bu Hafta