Neşeli Günler filmi nerede çekildi? Neşeli Günler filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Neşeli Günler filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Neşeli Günler nerede çekildi, Neşeli Günler filmi oyuncuları kimler, Neşeli Günler nerede çekilmiştir, Neşeli Günler filmi konusu ne? İşte Neşeli Günler hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Neşeli Günler filmi oyuncuları

Orhan Aksoy yönetmenliğinde çekilen Neşeli Günler filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Gökhan Mete, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen…

Neşeli Günler konusu

Neşeli Günler konusu Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkanlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur.Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar?Yeşilçam’ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film.

Neşeli Günler filmi nerede çekildi?
Neşeli Günler filmi için sözlükte neler dediler?
Neşeli Günler hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
şener şen*’in büyük avcı,mahallenin yakışıklısı, çapkın playboy,izmit itfaiyesinin gururu,palavra bakanı, gillette türkiye distribitörü, nikah şekeri pazarlamasının vazgeçilmez ismi,içişleri bakanının yakın arkadaşı iki tarafı da idare eden, içten pazarlıklı, hiçbir işte tutunamayan ailenin amcası karakterini oynadığı film. türk komedi filmlerinin efsaneleri arasında kendine yer bulmuş bir performans. özellikle kahvede jilet sattığı sahne ve adile naşit küçük ev’i izlerken şener şenin biranda ağlamaya başlaması filmin kopartan sahnelerindendir.

aile kurumu ne yücedir allahım temalı bir film.anası adile naşit, babası münir özkul olan biri elbette neşeli günler geçirir.orda bi de, babası erol taş olan, anası aliye rona olan insanlar var, onları kimse düşünmüyor.

Neşeli Günler filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Neşeli Günler filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Neşeli Günler filmi nerede çekildi? Neşeli Günler filminin oyuncuları ve konusu.