Oh Olsun nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Oh Olsun nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Oh Olsun nerede çekildi, Oh Olsun filmi oyuncuları kimler, Oh Olsun nerede çekilmiştir, Oh Olsun filmi konusu ne? İşte Oh Olsun hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Oh Olsun filmi oyuncuları

Ertem Eğilmez yönetmenliğinde çekilen Oh Olsun filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tarık Akan, Hale Soygazi, Hulusi Kentmen, Kemal Sunal…

Oh Olsun konusu

Oh Olsun konusu Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla… Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev’le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez aşık olmuştur.

Oh Olsun filmi nerede çekildi?
Oh Olsun filmi için sözlükte neler dediler?
Oh Olsun hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
hale soygazi,tarik akan,halit akcatepe,kemal sunal,metin akpinar,munir ozkul,hulusi kentmen,adile nasit vb.. oyuncularin oynadigi eglenceli ince mesajlar vermeyi amaclamis bi turk filmi klasigi..

genelinde hep mutlu biten zengin oglan,fakir fabrika kizi filmi

(bkz: canima degsin)

Oh Olsun nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Oh Olsun filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oh Olsun nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ve konusu.