Şampiyon filmi nerede çekildi? Şampiyon filmi konusu ve oyuncuları.

featured

Şampiyon filmi bu akşam TV’de yayınlanacak. 7 Aralık 2018 tarihinde vizyona giren Dram, Spor türünde olan Şampiyon nerede çekildi?, Şampiyon oyuncuları kimler, Şampiyon konusu ne? İşte Şampiyon hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Şampiyon filmi oyuncuları

Ahmet Katıksız yönetmenliğinde çekilen Şampiyon filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan, Sekvan Serinkaya, Erdoğan Kapısız, Sibel Taşçıoğlu, Ali Seçkiner Alıcı, Erdem Akakçe, Merve Altınkaya, Melis Sezen, Mert Denizmen, Burak Tamdoğan, Ali Savaşçı, Sevinç Trenova, Nalan Kuruçim, Serkan Ercan, Nurhan Özenen, Halis Karataş…

Şampiyon konusu

Şampiyon konusu Jokey Halis Karataş, atçılık camiasının lokomotif ailelerinden biri olan Atman ailesine mensup, ayrıca Türkiye Jokey Kulübü’nün iki dönem başkanlığını yapmış Özdemir Atman’ın vesilesiyle gördüğü yarış atı Bold Pilot ile 1996 yılı Gazi Koşusu’nu son 600 metredeki unutulmaz atağıyla kazanmıştı. At yarışına ilgili olmayan insanların bile bir anda adını öğrendiği Bold Pilot ile jokey Halis Karataş o dönem birçok başarıya imza atmışlardı.
Filmde Halis Karataş’a Ekin Koç eşi Begüm Atman’a Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor.

Şampiyon filmindeki karakterler

Ekin Koç (Halis Karataş)
Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman)
Fikret Kuşkan (Özdemir ATMAN)
Sekvan Serinkaya (Gül Ağa)
Erdoğan Kapısız (Necmi)
Sibel Taşçıoğlu (Meral Atman)
Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Karataş)
Erdem Akakçe (Mümin)
Merve Altınkaya (Zeynep Atman)
Melis Sezen (Esra Atman)

Şampiyon filmi için sözlükte neler dediler?

Şampiyon hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bircok basariya imza atmis ve atmakta olan kardesimin lakabi, o bir sampiyon

midye tava olayinda bazi $eyleri a$mi$ adamlar. bir an once franchising mi yapacaklar ne yapacaklarsa izmir’de acsinlar. taksimde ve be$ikta$ta olmak uzere iki tane gordum ben.

Şampiyon filmi nerede çekildi?

7 Aralık 2018 tarihinde vizyona giren Şampiyon filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şampiyon filmi nerede çekildi? Şampiyon filmi konusu ve oyuncuları.