İzmir Menemen Bölgesine Özel Proje “Larissa Göl Evleri”

featured

Larissa Göl Evleri 12 bin metrekare inşaat alanına sahip ve projede ağırlıklı olarak 1 oda 1 salon daire bulunmaktadır. 40.000 m2 arsa üzerine kurulu 1.200 konuttan meydana gelen menemen bölgesine özel proje daha çok yatırım yapmak isteyenler için hazırlanmış gibi görünüyor. 

İzmir Menemen’de aktif olarak satışa başlanan “Larissa Göl Evleri” Türkiye’nin ilk ve tek meyve veren dikey ormanı olma özelliğine sahip olması dikkat çekiyor.  Çevreci bir proje olarak nitelendirebileceğimiz Larissa Göl Evleri projesinde enerji ihtiyacı binaların üzerine yerleştirilen güneş panellerinden sağlanacak olması daha az elektrik tüketiminde büyük avantaj olacak gibi görünüyor. 

Larissa Göl Evleri sadece bir ev olarak düşünülmemiş özel bir yaşam alanı olarak düşünülmüş olmasının en büyük maddeleri; agora, kafe, restoran, fitness, yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, bovling, koşu ve yürüyüş parkı gibi birbirinden farklı hizmetleri bir arada bulunması.

“Şehrin içinde ama şehirden farklı!” sloganı ile yola çıkan proje, sakinlerine yepyeni bir yaşam tarzının kapılarını açan Yeşillik ve doğa severler için kaçırılmayacak Larissa Göl Evlerinin fiyatlarını 0 (232) 507 35 12 telefon numarasını arayarak gerekli bilgileri alabilirsiniz. larissagolevleri.com adresinden de proje hakkında planlara ulaşabilirsiniz.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İzmir Menemen Bölgesine Özel Proje “Larissa Göl Evleri”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.