Cumhurbaşkanı Erdoğan: Neymiş, gelince uçakları satacakmış.

featured

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin İl Başkanları toplantısında konuştu. Kemal Kılıçdaoğlu‘nu eleştiren Erdoğan ” Neymiş, gelince uçakları satacakmış! Dünyayı dolaşacaksın, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle seyahat edersin… Sonra da ‘ben muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım’ dersin, Atatürkçüsün ya ” ifadesini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

  • Kapı kapı dolaşmak mecburiyetindeyiz.
  • Neymiş, gelince uçakları satacakmış. Dünyayı dolaşacaksın. Neyle, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle beraber seyahat edersin. Sonra da ‘Ben muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacağım’ dersin. Atatürkçüsün ya
  • Biz istikametini kaybetmiş olanlara memleketi teslim edemeyiz
  • Rahmetli Menderes’ten beri kendi değerlerine saygılı herkesin yanında yer alan milletimiz bize de yeri geldiğinde canı pahasına sahip çıkmıştır. İktidara geldiğimizde milletimiz ne istiyorsa onu yapacağız demiştik. Girdiğimiz her seçimde milletimize güvendik. Sırtını karanlık mahfillere dayayarak efelenenler sandıkta dersini alırken milletimiz bizi hep iktidarda tutarak itimadını gösterdi.
  • Özellikle son 8 yıldır partimizin ve şahsımızın yaşadığı kesintisiz saldırı sürecinden milletimizden aldığımız güçle dimdik çıkmayı başardık. Fitili ilk Gezi olaylarıyla ateşlediler. Güya ağaç diyerek yola çıktılar. Sonra işi ülkemizin kalkınma projelerinin durdurulması talebine kadar götürdüler. Biz buradaki oyunu gördük. Kararlı duruş sergileyerek bu tuzağı bozduk.
  • 15 Temmuz darbe girişimini FETÖ eliyle gerçekleştirilen arkasında daha büyük şebekenin olduğu tarihimizin en büyük ihanetlerinden biridir. Şehit olan güvenlik güçlerimize, vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimiz son 8 yıldır yaşadığımız her hadisede 85 milyon tek yürek olarak bayrağımızı dalgalandıran o rüzgârı kesmemiştir. Ülkemize diz çöktürme gayretleri bu kutlu mücadelelere rağmen sona ermemiştir.
  • Gezi olaylarındaki amaç ne ise ekonomimize saldırıdaki amaç da odur. Çukur eylemlerindeki niyet neyse, kur, faiz, enflasyon üçgeni üzerinden kurulan oyun da aynıdır. 15 Temmuz darbe girişiminin gerisindeki sinsi gaye ile ekonomimizi krize sokma gaye aynıdır.
  • Dünyanın en siyasi, askeri olarak en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 virajını kazasız belasız dönmemiz gerekiyor. 2023 seçimleri çok önemli hale gelmiştir. Karşımızdakiler de farkında. Terör örgütlerinden asırlık acılara kadar her konuyu kullananlar seçimler için muhalefete açık çek vermiş gözüküyor.
  • Bugün il, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız başkanlığımız bir aradayız. Kabine üyelerimiz burada var. Vekillerimiz var. Meclis ara veriyor. Meclis’in ara vermesiyle birlikte hepimiz meydanlarda olacağız.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Neymiş, gelince uçakları satacakmış.