instagram-hesabı-kapatma

instagram dondurma 2020 – instagram hesabı dondurma – instagram kapatma

instagram dondurma, instagram hesabı dondurma ve instagram kapatma nasıl yapılır? Türkiye ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler sosyal medya platformu İnstagram, her geçen gün kullanıcısı sayısını arttırmaya devam ediyor. En çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan instagram ‘ın dünya üzerinde bir çok kullanıcısı bulunuyor. Kullanıcılar hesap silme işleminin nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. İşte instagram hesap kapatma nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde…

instagram kapatma nasıl yapılır? En çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan Instagram’ın dünya üzerinde bir çok kullanıcısı bulunuyor. Kullanıcılar hesap silme işleminin nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Türkiye ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı olan İnstagram, her geçen gün kullanıcısı sayısını arttırmaya devam ediyor. İşte <b>instagram hesap kapatma</b> nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde…

Öncelikle instagram dondurma işlemi uygulama üzerinden yapılamamaktadır. Hesabımızı geçici olarak kapatmamız sadece instagram.com üzerinden giriş yapılarak sağlanabiliyor. Şimdi adım adım ilerleyelim.

instagram dondurma

Instagram kullanan milyonlarca kişi içerisinde birçok vatandaş geçici olarak dondurma işlemi yapıyor. Çok fazla vakit geçirdiğini fark eden ya da farklı nedenlerden dolayı ınstagram hesabı silme linki arayanlar doğru yerdeler. instagram dondurma için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

instagram dondurma işlemi için buraya tıklayınız.

instagram silme işlemi nasıl yapılır?

Instagram hesabınızı silmek için buraya tıklayınız. Bu sayfada hesap bilgilerinizi girip önce hesabınızı aktif hale getirin. Hesaba girdikten sonra karşınıza hesap silme penceresi açılacak. Buradan hesap silme nedeninizi belirttikten sonra bir kez daha şifre girip ‘hesabı kalıcı olarak sil’ butonuna tıklayın.

Böylece Instagram hesabınız kalıcı olarak silinmiş olacak.

instagram hesabı dondurma

Instagram’ın resmi internet sitesinden yapabileceğiniz işlemlerden bir tanesi de hesabı geçici olarak kapatmaktır. Bu işlemi yaparken şu sorular size yöneltilecek;

Hesabı neden kapatmak istiyorsun?

  • Kullanmaya başlamakta zorlandım
  • Gizlilikle ilgili endişelerim var
  • Çok fazla reklam var
  • İkinci bir hesap açtım
  • Ara vermek istiyorum
  • Çok zamanımı alıyor
  • Bir şeyi kaldırmak istiyorum
  • Takip edecek kişiler bulamıyorum
  • Diğer

Yukarıda yer alan seçeneklerden birisini işaretledikten sonra şifrenizi de girerek hesabınızı geçici olarak kapatabilirsiniz.

Instagram Ne Zaman Kuruldu?

Instagram 5 Ekim 2010 tarihinde IOS için ücretsiz bir uygulama olarak Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kuruldu. Uygulamanın bu kadar sevilmesinin ilk nedeni, içerisinde bulundurduğu 11 fotoğraf filtresiyle çekilen fotoğrafları daha güzel hale getirmesidir.

Instagram’ın Özellikleri

Fotoğraf Paylaşımı: Instagram filtrelerini kullanarak takipçileriniz ile dilediğiz fotoğrafı anlık olarak paylaşabilirsiniz.

Direkt Mesaj: Instagram üzerinden istediğiniz kişilerle özel olarak mesajlaşabilirsiniz.

Canlı Yayın: 1 saate kadar sınırlı olan sürede canlı yayın açabilir ve takipçilerinizle anlık etkileşime geçebilirsiniz.

Hikayeler (Stories): 24 saat süreli fotoğraflar ve videolar paylaşabilirsiniz. Hikâyelerinizi ilgi çekici hale getirmek için yer bildirimi, gif, etiket, emoji ya da yazı ekleyebilirsiniz.

buca escort

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
instagram dondurma 2020 – instagram hesabı dondurma – instagram kapatma