Yanlış Anlama filmi nerede çekildi?

featured

Yanlış Anlama filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 10 Kasım 2017 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Yanlış Anlama nerede çekildi, Yanlış Anlama filmi oyuncuları kimler, Yanlış Anlama filmi konusu ne? İşte Yanlış Anlama hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Yanlış Anlama filmi oyuncuları

Ulaş Cihan Şimşek yönetmenliğinde çekilen Yanlış Anlama filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Pelin Sönmez, Duygu Karaca, İlhan Daner, Özlet Ezgi Çelebi, Adem Türker, Sabri Memi, Cengiz Okuyucu, Aykut Taşkın, Özgür Bayraktar, Ötkem İskenderov, Sennur Nogaylar, Ferda Amin, Bahadır Efe, Metehan Özcan…

Yanlış Anlama filmi

Yanlış Anlama konusu Türkiye ve Azerbaycan’da bulunan iki ailenin komik macerasını anlatıyor. Türkiye’den Azerbaycan’dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan filmde iki dilin hem yakınlığı hem farklılığı sonucu oluşan yanlış anlamaların getirdiği maceraları izleyeceğiz. Herkesin bildiği gibi, inen uçağa; uçak düşüyor diyen Azeriler’in hiç birimizin bilmediği daha nice kelime farklılıklarından meydana gelen komikler anlatılıyor.

Yanlış Anlama filmindeki karakterler

Şevket Çoruh (Müdür)
İlker Ayrık (Behcet)
Hakan Bilgin (Baran)
Bahadır Efe (Hünkar Dede)
Pelin Sönmez (Günel)
Duygu Karaca (Arzu)
Özlet Ezgi Çelebi (Uçakta Hostes)
Adem Türker (Uçakta Yolcu)
Sabri Memi (Taksici)
Yanlış Anlama filmi nerede çekildi?
Yanlış Anlama filmi için sözlükte neler dediler?
Yanlış Anlama hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
demin bir arkadaşım anlattı; geçen gün ingiltere’den türk bir arkadaşı gelmiş. beraber odtü öğrenci işlerine gitmişler; çocuk yüksek lisansa başlayacakmış. öğrenci işlerindeki hatun bunu bekletmiş bekletmiş ve sonra da “beyfendi bir dakika içinde boşalıcam” demiş. çocuk da sinirle, “hanımefendi, cinsel hayatınız şu anda beni zerre kadar ilgilendirmiyor!” diye çıkışmış. benim arkadaş da yerin dibine girmiş tabi.

gerçeği görememe, dinlememe, kulak meme

Yanlış Anlama filmi nerede çekildi?

10 Kasım 2017 tarihinde vizyona giren Yanlış Anlama filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yanlış Anlama filmi nerede çekildi?