Yılın Lalesi Adayım

featured

Türbansız kadın perdesiz eve benzer; ya kiralıktır ya da satılık” diyen hıyar ile “Türban, kadınları toplum hayatından soyutluyor ” diyen hırt Yılın Lalesi olmak için yarışır.

“Deve sidiği şifalıdır ” diyen mümin ile “Rakı içen erkekten zarar gelmez” diyen münkir Yılın Lalesi olmak için yarışır.

“Hz Nuh, cep telefonu kullanarak oğluyla görüştü” diyen akademisyen ile “Mustafa Kemal evliya idi.” diyen Kemalist Yılın Lalesi olmak için yarışır.

Dostunun ölümüne çok üzüldüğü için Azrail’e tokat atan şeyh efendi ile ihtiyaçlarını karşılamak için “Evren’e ” pozitif mesaj gönderen modern vatandaş Yılın Lalesi olmak için yarışır.

Manisa’ya deprem getiren kara bulutlarla konuşup depremi Doğu Anadolu’ya gönderen âlim ile dört halifeyi sayarken “Ömer, Ali, Seyda Hazretleri ve Cumhurbaşkanı” diyen allame Yılın Lalesi olmak için yarışır.

Yılın Lalesi olması için benim adayım ise “Satranç taşları putları anımsatıyor. Bu yüzden oynamak caiz değildir. Zaten müslümanları namazdan uzaklaştırmak için CIA tarafından geliştirilmiş bir oyundur. ” diyen toplumbilimci hatun.

İyi olan kazansın…

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yılın Lalesi Adayım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.