alef-dizisi-4-bolum-izle

Alef 4 bölüm izle – Alef dizisi izle

Alef 4 bölüm izle Masum ve Bozkır gibi polisiye dizileriyle adından sıkça söz ettiren Blutv, Kriminal – Polisiye programlarıyla tanınan FX televizyonuyla Alef dizisine imza attı. Alef dizisinde Kemal ve Settar gizemli cinayetlerin ardında kim veya kimlerin olduğu araştırıyor. Alef dizisi izle mek için blutv.com üyesi veya dsmart abonesi olmanız gerektiğini belirtelim…

Alef dizisi izle

Kemal ve Settar haliçte ortaya çıkan bir ceset sonrasında kendilerini İstanbul’un karanlık, ruhani ve mistik dünyası içinde bulurlar. 8 bölüm süreceği öğrenilen dizinin 4. bölümü bu akşam 21.30’da yayınlanacak. Diziyi FX televizyonunda canlı yayında, aynı saatlerde blutv.com üzerinden izleyebilecekler.

Alef 4 bölüm izle

Alef dizisi izle

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizide, genç ve hırslı dedektif Kemal (Kenan İmirzalıoğlu) ile tecrübeli ortağı Settar (Ahmet Mümtaz Taylan), İstanbul’da işlenen gizemli bir seri cinayet vakasının peşine düşüyor. Hem kişisel hayatları hem de olaylara yaklaşımlarıyla birbirine tamamen zıt bu ikiliye, bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar (Melisa Sözen) da katılıyor. Ekip, cinayetleri çözmeye çalışırken buldukları her delille yüzyıllar boyu saklı kalan bir sır perdesini de aralıyor. Bu sır açığa çıkmaya yaklaştıkça, her bir karakterin geçmişinin hayaletleri de ortaya çıkmaya başlıyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alef 4 bölüm izle – Alef dizisi izle