Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi, Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekilmiştir, Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu ne? İşte Hababam Sınıfı Tatilde hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları

Ertem Eğilmez yönetmenliğinde çekilen Hababam Sınıfı Tatilde filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Münir Özkul, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda…

Hababam Sınıfı Tatilde konusu

Hababam Sınıfı Tatilde konusu Özel Çamlıca Lisesi’nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi’ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı’na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır.Kemal Sunal’ın boy gösterdiği son Hababam Sınıfı filmi olan Hababam Sınıfı Tatilde, çekirdek kadrosunu genel anlamda muhafaza eden serinin en kıymetli filmlerinden biri.

Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde filmi için sözlükte neler dediler?
Hababam Sınıfı Tatilde hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
aklimda saban’in aysen gruda’nin agzina yagli-balli ekmegi tiktigi sahneyle kalmistir. kemal sunal bir absurd sinema ustasi midir ne?

Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Hababam Sınıfı Tatilde filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde filminin oyuncuları ve konusu.