Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi nerede çekildi?

featured

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 17 Kasım 2017 tarihinde vizyona giren Dram, Duygusal, Komedi türünde olan Sen Kiminle Dans Ediyorsun? nerede çekildi, Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi oyuncuları kimler, Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi konusu ne? İşte Sen Kiminle Dans Ediyorsun? hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi oyuncuları

Burak Aksak yönetmenliğinde çekilen Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Nergis Öztürk, Okan Çabalar, Berat Yenilmez, Okan Çabalar, Meltem Gülenç, Hakan Salınmış, Bora Cengiz, Gülsüm Alkan, Kıvanç Baran Arslan, Burak Topaloğlu, Hakan Akın, Yüksel Molla, Okan Aydoğan, Ahmet Arslan, Ayşin Zeren, Suna Sancaktar, Fevzi Gökçe, İbrahim Emin Ege, Kaan Yabaş…

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? konusu Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar’ın başrollerde olduğu film, aşkın dansını perdeye taşıyor!

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmindeki karakterler

Binnur Kaya (Şengül)
Demet Özdemir (Aysel)
Uraz Kaygılaroğlu (Selim)
Nergis Öztürk (Ayfer)
Okan Çabalar (Metin)
Berat Yenilmez (Dr. Şenol)
Meltem Gülenç (Latife)
Hakan Salınmış (Mehmet)
Bora Cengiz (Anıl)
Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi nerede çekildi?
Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi için sözlükte neler dediler?
Sen Kiminle Dans Ediyorsun? hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
izlenmeye değer bir film olacak gibi görünüyor. heyecanla bekliyoruz efendim.

burak aksak’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturacağı filmin başrollerinde binnur kaya, nergis öztürk, demet özdemir, uraz kaygılaroğlu ve okan çabalar gibi isimler at gibi bir projeye hayat verecektir.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi nerede çekildi?

17 Kasım 2017 tarihinde vizyona giren Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi nerede çekildi?