Tek Taş Kolye

featured

Kadınlar tarafından en çok tercih edilen ve beğenilen aksesuarlardan birisi tek taş kolye modelleridir. Geçmişten günümüze kadar pek çok kadının hayatında yer alan özel tasarım tek taş kolye modelleri şıklığın tamamlayıcısı olarak ön plana çıkmaktadır. Tarihin her döneminde kadınlar tarafından tercih edilen özel tasarım tek taş kolye göz kamaştırıcı güzelliği ille kombinlerin tamamlayıcısı olmuştur. Her zaman kadınlarının şıklığının tamamlayıcısı olan özel modeller arasından kendi zevkinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Tek taş kolyelerden sade modelleri tercih ederek günlük kıyafetleriniz ile modern tasarıma sahip modelleri tercih ederek özel davetlerde giyeceğiniz özel kıyafetleriniz ile kombin yapabilirsiniz.

Tek Taş Kolye Modelleri ve Özellikleri

Özel tasarım tek taş kolye modelleri modası asla geçmeyen bir takı çeşidi olarak karşımıza çıkar. Her yaştan kadının zevkine hitap eder. Her kadının sahip olmak isteyeceği göz kamaştırıcı güzelliğe sahiptir. Ancak özel tasarım tek taş kolye seçiminde üzerinde yer alan taşın kendisi kadar uygun modeli seçmekte oldukça önemlidir. Sevdiklerinize hediye etmek üzere alacağınız kolyenin günün anlamını taşıyacak model seçilmelidir. Tek taş kolye modelleri sevdiklerimiz için sevgililer günü, doğum günü, evlilik yıl dönümü vb. farklı pek çok özel gün için tercih edilebilmektedir. Tercih edeceğiniz modelin üzerinde yer alan pırlanta taşın kesimi de oldukça önemlidir. Bunun dışında taşın kesimi, büyüklüğü, berraklığı ve rengi en önemli unsurlar içerisinde yer alır. Siz de sevdikleriniz için en uygun modelleri Mercan Ziya Göral web adresinden bulabilirsiniz.

Tek Taş Kolye Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Özel tasarım tek taş kolye modelleri satın alırken dikkat etmeni gereken bazı unsurlar vardır. Bunların en başında kolye üzerinde yer alan pırlanta taşın sertifikalı olmasıdır. Ayrıca 4C kuralı olarak adlandırılan taşın berraklığı, karatı, rengi ve kesimi de oldukça önemlidir. Pırlantanın beyaz ve berrak olması değerini arttırır. Ayrıca kesimi de değeri konusunda önemli bir ölçüdür. Özel tasarım tek taş kolye alırken dikkat etmeniz gereken bir başka unsur da hediye edeceğiniz kişinin boyun yapısıdır. Eğer uzun boyunlu olan bir kadın ise kısa zincire sahip modelleri, kısa boyunlu kadın ise daha uzun zincire sahip modelleri tercih etmeniz gerekir. Bu sayede kolye sevdiklerinizin boynunda çok daha şık duracaktır. Tek taş kolye ürünlerinde taşın boyutuna ve karatına bütçenize göre karar vermelisiniz. Çünkü taşın boyutu ve karatı arttıkça fiyatı da artmaktadır.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tek Taş Kolye